Torró artesà a la Pedra

10,00 12,00  IVA inclòs

300 g (pes net)

Descripción

Torró molt tradicional que, tot i el seu aspecte semblant al torró de Xixona, és diferent tant pels ingredients com pel mètode d’elaboració. S’anomena “torró a la pedra” perquè s’elabora en un molí de pedra de granit que va molent les ametlles marcones i el sucre ecològic, convertint-se en una crema suau a la qual se li afegeix ratlladura de llimona natural i canyella en pols.

Sense gluten ni lactosa i apte per vegans.

Valor energètic: 558 kcal / 2342 kJ
Greixos totals: 34,22g
Dels quals saturats: 3,26g
Hidrats de carboni totals: 47,68g
Dels quals sucres: 42,94g
Proteïnes: 14,32g
Sal: 0,02g

També et pot agradar:

10,56 20,46  IVA inclòs

10,56 20,46  IVA inclòs

10,56 20,46  IVA inclòs

10,56 20,46  IVA inclòs

10,56 20,46  IVA inclòs

7,27 12,00  IVA inclòs

10,56 20,46  IVA inclòs

10,00 12,00  IVA inclòs

T'agradaria saber més sobre
els nostres productes?